2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav takvimi ve Sınav Senaryoları yayınlanmıştır.

• Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 9. sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinden 1. dönem 2. yazılı sınav olarak ülke geneli ortak sınav yapılacaktır.

SINAVLARDA UYULMASI GEREKEN KURALAR

·      Sınav salonuna gelen öğrenciler yanlarında sadece kalem ve silgi bulundurabileceklerdir. Cep telefonu,kalem kutusu,ders notları ya da sınavı yapılan ders ile ilgili kitap,defter, materyal bulundurmaları yasaktır.

·         Sınavlar başladıktan sonra, sınavın ilk 5 (beş) dakikasında sınav salonunda olmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

·         Sınav kelebek sistemi olduğu için öğrenci, oturma planında belirtilen yerde oturmak zorundadır.

·         Sınavını erken bitiren öğrencilerin sınav yapılan salonda, sessiz bir şekilde oturarak sınav süresinin bitmesini beklemeleri gerekmektedir.

·     Sınav listesinde adı olup sınava girmeyen öğrenciler,sınav salonundaki gözetmen öğretmen tarafından kırmızı kalemle yuvarlak içine alınarak altına sınıfı numarası ve adı yazılarak imzalamaları gerekmektedir.

Sınav Takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sınav Senaryoları için TIKLAYINIZ.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 22:37 - Görüntülenme: 1250