Mrt

9.Sınav MEB Edebiyat ve Matematik ortak sınavlarının mazeret tarihi 18 Nisan'dır.

Mrt

Bağımsızlık mücadelemizin sembolü olan, şanlı İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl dönümünü kutladık ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ebediyete irtihalinin 88. yıl dönümünü andık.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında Rehberlik Servisimiz öncülüğünde Uçak Mühendisi Efekan DÜZGÜN ve Makine Mühendisi Nail YÜKSEL öğrencilerimizle buluştu.

Değerli misafirlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26 Mart 2024 Salı günü 9. sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı ve 27 Mart 2024 Çarşamba günü Matematik derslerinden 2. dönem 1. yazılı sınav olarak ülke geneli ortak sınav yapılacaktır.

Şbt

Kaymakamımız Sn.Mehmet YILDIZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Aytekin YILMAZ okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunup, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları tek tek dolaşan Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, öğrencilerle yakından ilgilenip öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledikten sonra okul müdürü ve öğretmenlerle toplantı yaparak okul hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte toplu fotoğraf çekildi.

Şbt

Değerli Velilerimiz,

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerinizin durumları ile ilgili daha sağlıklı görüşme yapabilmeniz için zaman çizelgesi hazırlanmıştır.

Ock

Sorumluluk sınavı nedir?

Ortaöğretim Kurumları yÖnetmeliği  MADDE 57- Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; yılsonu başarı puanıen az 50 olanlar, bulunduğu sınıfta başarısız olduklarıen fazla 3 dersten sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhiledilmez.  Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde yapılan yazılı ve/veya uygulamalı sınav esaslarına göre birinci dönemin; ilk iki haftası, ikinci dönemin; ilk iki haftası ile son iki haftası içerisinde yapılır.

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini bitirdik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

• Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 9. sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinden 1. dönem 2. yazılı sınav olarak ülke geneli ortak sınav yapılacaktır.

Ara

Değerli Velilerimiz,

Kas

Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlediğimiz etkinlikle kutladık. Eğlenceli ve duygu yüklü anlar yaşadığımız etkinlik ile öncelikle, Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlarız

Ekm

29 EKİM BAYRAMI SONRASINDA ÜLKE GENELİNDE YAPILAN 1(BİR) GÜN TATİL SEBEBİYLE SINAV TAKVİMİMİZ GÜNCELLENMİŞTİR.

• İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 Kasım 2023 Perşembe günü 10. sınıflar Coğrafya dersinden 1. dönem 1. yazılı sınav olarak il geneli ortak sınav yapılacaktır.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !