İSTANBUL / PENDİK - Tarık Buğra Anadolu Lisesi

Şbt

DEĞERLİ VELİLERİMİZ ÜLKEMİZDE YAŞANAN ÜZÜCÜ DEPREM OLAYININ  BİZİM VE ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ,  BU SÜREÇTE KENDİMİZE VE ÇOCUĞUMUZA NASIL DESTEK OLABİLECEĞİMİZİ KONUŞACAĞIMIZ PSİKOSOSYAL DESTEK SEMİNERİNE DAVETLİSİNİZ.  TARIK BUĞRA ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONU 22/02/2023 ÇARŞAMBA SAAT 11.30'da

Ara

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda Güvenli İnternet kullanımı ve Polislik mesleği tanıtımı etkinliği yapılmıştır.

Okulumuza gelip bize vakit ayıran ve bilgilendiren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline çok teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz,

2 Aralık Cuma günü saat 12.30'da 'Bağımlılıkla Mücadele' kapsamında 'Psikoanne Eğitimi'ne davetlisiniz.

Ağu

Büyük Zafer'in 100.yıldönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,bu toprakları bizlere Vatan kılan Aziz şehitlerimizi rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz.

Ağu

Tüm öğrenci ve velilerimizin dikkatine!

2022/2023 Eğitim - ögretim yılı, "Destekleme ve Yetiştirme Kursu" öğrenci başvuruları, 27 Ağustos - 2 Eylül 2022 taihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular, öğrenci bilgilerinizle "https://e-kurs.meb.gov.tr" modülünden elektronik ortamda alınacaktır.

Özellikle YKS hazırlığı kapsamında; 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizin başvurularını, ilgili tarihlerde aksatmadan yapmalarını, önemle hatırlatmak isteriz.

ChXtmT1MXzHdKFr3oPuJ6rJG

E9qfY3pmpsT4oU0/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Tem

15 Temmuz'da ülkesi için canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.#TürkiyeAşkına

Haz

Okulumuz 12.Sınıf Öğrencilerimizden Kader SOYDAN Pendik Yıldızları Şampiyon Sporcular ve Antrenörler Ödül Töreninde ödülünü belediye başkanımız Sayın Ahmet CİN beyefendinin elinden almıştır.

Öğrencimiz aynı zamanda Ekim ayında ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil edecektir.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Tarık Buğra Anadolu Lisesi mezuniyet töreni idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Profesyonel hayata uğurladığımız gençlerimizi tekrar tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. Bu coşkulu ve gururlu gecede bizleri katılımları ile onurlandıran herkese çok teşekkür ederiz.

May

"Safahat Okumaları"  kapsamında ilçemizde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy Sunum Yarışmasında ilçe BİRİNCİSİ olan  öğrencilerimiz Pendik Gençlik Kampını ziyaret etti.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz doğa yürüyüşü ve okçuluk faaliyetlerinde bulunarak güzel anılar biriktirdiler.

Bu vesileyle dereceye giren öğrencilerimizi tekrardan tebrik eder, öğrencilerimize rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Alişan GÖL hocamıza teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 103. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Programımız saygı duruşu ve ardından Müzik Öğretmeni Ayfer BİÇEN yönetiminde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okul müdürümüz Sayın Özen ŞENEL tarafından açılış konuşması ve günün anlam ve önemine binaen konuşmasını yaptı.

Müzik öğretmeni Ayfer BİÇEN tarafından hazırlanan OKUL KOROSU 19 MAYIS ORATORYOSU 'nu ve hazırladıkları şarkı ve marşları seslendirdiler.

Yine Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden Ebru BETON'un hazırladığı cimnastik gösterileri, Abdullah BAHÇEKAPI'LI ve Ali KARADAĞ hocalarımızın hazırladığı UZAKDOĞU SPOR GÖSTERİLERİ sergilenmiştir

Okulumuzda sınıflar arası yapılan Bilgi ve Kültür yarışması ödülleri öğrencilere takdim edildi.

Programımız Müzik Öğretmeni Sema GÜN MAMA'nın hazırladığı canlı müzik dinletisi ile sona ermiştir.Şiirler okundu, şarkılar söylendi.ögrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan yardımcı kaynak dağıtımını gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Yüz yüze eğitim kararlılıkla sürdürülürken öğrenci ve öğretmenlere çeşitli kaynaklarla destek olmak amacıyla Ekim ayından bu yana her ayın ilk haftasında yardımcı kaynak paketi paylaşılıyor.

Yardımcı kaynak destek paketinde Çalışma Soruları, Örnek Sorular, Etkileşimli Sorular, Tekrar Testleri, LGS Kasım ayın örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor. Yardımcı kaynak destek paketine http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresi üzerinden erişilebiliyor. Kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırıldı.